70 de cadre didactice, care predau disciplina chimie au participat astăzi, 19 mai, la Seminarul republican de chimie organizat de Facultatea de Chimie și Tehnologie Chimică a Universității de Stat din Moldova. Seminarul reprezintă o platformă deschisă pentru comunicare, formare și schimb de cunoștințe și experiență.

În cadrul celei de a șaptea ședință a Seminarului republican de chimie Olesea RACU, profesoară de chimie, grad didactic întâi, Liceul Teoretic  „Liviu Deleanu” a prezentat instrumentele online folosite în procesul de predare a chimiei , iar Elena NICOLAU, cercetător științific, centrul de monitoring al calității mediului, Institutul de Chimie a vorbit despre antibioticele în produsele alimentare.

Lucrările seminarului au culminat cu o sesiune de întrebări și răspunsuri pe marginea subiectelor abordate.

Menționăm că, Seminarul republican de chimie organizat de Facultatea de Chimie și Tehnologie Chimică a Universității de Stat din Moldova își desfășoară activitatea odată în lună, în conformitate cu demersul Ministerului Educației și Cercetării, nr. 04/1-09/4691 din 04.10.2021. În cadrul ședințelor seminarului are loc schimbul de bune practici și prezentarea noilor tehnici, metode, procedee care ar putea fi utilizate în procesul de predare-evaluare a disciplinei Chimie.

Published joi, 19 mai 2022

Anunțuri și Comunicate

POPUP

...

Universitatea de Stat din Moldova – gazda Simpozionului științifico-practic internațional NATO SPS ATC.G5816 ,,Monitorizarea și Protecția Infrastructurii Critice cu ajutorul Sistemelor fără Pilot”

În perioada 31 mai – 4 iunie Universitatea de Stat din Moldova în parteneriat cu Universitatea Sannio din Benevento (Italia), Universitatea din Žilina (Slovacia) și Universitatea ...

Universitatea de Stat din Moldova a participat la Forumul Formărilor și Angajabilității francofone

Reprezentanții Filierei francofone a Facultății de Drept și a celor două departamente de profil ale Facultății de Litere: Departamentul de Traducere, Interpretare și Lingvistică aplicată și ...

Universitatea de Stat din Moldova 2022 © All Rights Reserved